Evenementen

‘Ik geloof dat elk moment gevierd magย worden. Daarom gaan wij samen aan de slag om jouw wensen te vertalen in een uniek, creatief en persoonlijk feest, voor jou of je kids. Of je nou alleen een feest-box besteld, of een feest op maat; het is mijn doel dat jij en je gasten met een grote glimlach op jullie gezicht, echt kunnen genieten van het moment!’

Waarmee kan Strik erop events je helpen?

Baby op komst?

Wat leuk! Jij of een bekende van jou is zwanger: een droom die uitkomt. Dat moet natuurlijk gevierd worden.

Verjaardag vieren?

Hiep hiep hoera! Er is er een jarig en dat moet gevierd worden! Je hebt zin in een leuk feestje, maar je hebt geen zin in weer een standaard verjaardag..

Kinderfeestje aan huis?

Hiep hiep hoera! Jouw zoon of dochter is jarig en dat moet gevierd worden! Wil jij een leuk feestje organiseren maar heb je weinig tijd of inspiratie?

De liefde vieren?

Eindelijk is het zover: je gaat trouwen! Natuurlijk moet jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven worden. Wil je een bridal shower organiseren voor de bride-to-be? Of is er een huwelijksjubileum dat gevierd mag worden?

Feestdagen vieren?

Wil je jouw vriend of vriendin verrassen op Valentijnsdag? Of wil je wat anders doen naast eieren zoeken tijdens Pasen? Heb je hulp nodig bij het griezelig maken van je huis voor Halloween?