Jouw bruiloft met hulp van Strik erop events

Eindelijk is het zover: je gaat trouwen! Natuurlijk moet jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven worden.

Weddingsplanner in huren?

Het liefst organiseer je je bruiloft helemaal zelf, maar ervaar je zo min mogelijk stress op de grote dag. Logisch! Ik, Marlene help jullie hier graag bij.

Wat kan Strik erop events voor jou betekenen?

Van hulp in aanloop naar de bruiloft tot aan hulp op de dag zelf: ik help je graag uit de brand.

Ik help met de samenstelling van het draaiboek, de begeleiding van de gasten en ben het aanspreekpunt voor alle leveranciers. Jullie hoeven vrienden en familie niet lastig te vallen met deze eervolle, maar toch ook vaak belastende taak, want ik neem dit uit handen.

Ik ga professioneel aan de slag en zorg voor de juiste begeleiding. Zo kunnen jullie optimaal genieten van de grote dag, zoals het hoort!  ​

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Extra’s voor je bruiloft

Kidsclub op je bruiloft?

Willen jullie kinderen uitnodigen op de grote dag zelf? Dan is een kidsclub een goed idee.

Waarom een kidsclub? Je vindt het belangrijk dat iedereen een leuk, mooi en onvergetelijke dag heeft. Zo kunnen de ouders genieten van elk moment en zich focussen op jullie. En met de kinderen wordt er tijdens de bruiloft spelletjes gedaan, buiten gespeeld (indien mogelijk), geknutseld en begeleid. Ik zorg voor begeleiders om de kidsclub draaiende te houden.

Bridal shower organiseren?

Wil je iets bijzonders doen tijdens jouw vrijgezellenfeest? Dan kun je bij Strik erop events terecht voor een bridal shower.

Huwelijksjubileum te vieren?

Ook bij een huwelijksjubileum help ik jou graag!

Wat kosten deze extra’s voor je bruiloft georganiseerd door Strik erop events?

Er is keuze uit verschillende soorten pakketten, zodat er altijd wel iets voor jou bij zit. De pakketten zijn opgedeeld in twee categorieën: Bridal shower en huwelijksjubileum. De kosten van de kidsclub valt onder het pakket ‘op maat gemaakt’.

Bekijk alle pakketten hieronder.

Bekijk de bruiloft pakketten

Bridal shower box

Organiseer jij binnenkort een bridal shower voor een vriendin, familielid of collega? Bestel dan de bridal shower box bij Strik erop events. In de box zitten alle materialen die jij nodig hebt om een geweldige bridal shower te organiseren.

Pak je gemak

Gefeliciteerd een vriendin, familielid of collega gaat binnenkort trouwen. Tijd voor een bridal shower! Met het ‘Pak je gemak’- pakket pak je letterlijk je gemak. Ik zorg ervoor dat de ruimte bridal shower proof is, voordat de bridal shower begint. En ruim de decoratie ook weer op als het feestje is afgelopen. Dat bespaart jou weer tijd en energie!

Aan alles is gedacht

Wil jij een bridal shower geven, maar heb je er eigenlijk geen tijd voor? Kies dan voor het ‘Aan alles is gedacht’- pakket van Strik erop events. Ik neem al het werk uit handen en zorg dat ook jij optimaal kan genieten van de bridal shower. Geen stress en tijdnood, maar plezier!

Pak je gemak

Zijn jullie binnenkort zoveel jaar getrouwd? Gefeliciteerd! Vier het huwelijksjubileum met vrienden en/of familie. Met het ‘Pak je gemak’- pakket van Strik erop events zorg ik ervoor dat de ruimte party proof is, zodat het feest los kan gaan. Het enige wat jullie nog hoeven te doen, is te zorgen voor eten en drinken en het bepalen van een thema. Bekijk ook zeker de extra opties hieronder. Ik neem graag werk uit handen, zodat jullie echt kan genieten van jullie jubileum.

Aan alles is gedacht

Gefeliciteerd! Willen jullie het huwelijksjubileum met vrienden en/of familie vieren? Met het ‘Aan alles is gedacht’- pakket van Strik erop events neem ik al het werk uit handen. Ik zorg voor een feestelijke ruimte, lekker gebak en ben de gastvrouw op jullie feest, zodat jullie optimaal kunnen genieten en in het middelpunt kunnen staan. Jullie vieren tenslotte maar één keer de (papieren, koperen, zilveren, gouden, ..) jubileum.

Op maat gemaakt

Zit jouw thema er niet bij? Heb je zelf een idee en heb je hulp nodig bij de uitvoering? Wil je één van bovenstaande pakketten, maar net iets anders? Heb je alleen hulp nodig bij bijvoorbeeld de styling? Wil je een kidsclub tijdens de bruiloft? Heb je een ceremoniemeester nodig? Of wil je een weddingplanner in huren? Met het ‘Op maat gemaakt’- pakket gaan we samen aan de slag. Volledig aangepast aan de wensen die jij hebt.

Testimonial

"​Wat was het fijn om jou als specialist erbij te hebben. Geen stress, gewoon doen. Dat beviel ons heel goed! Je oplettendheid en zorgzaamheid wordt enorm gewaardeerd en we kunnen jou en jouw familie eigenlijk niet genoeg bedanken. Dus gaan we het gewoon heel vaak zeggen. Door jullie was de sfeer van de bruiloft helemaal compleet: een plaatje!"

 

PETRA & JOERI

Testimonial

​''Marlene heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft (thema: beachy chic pastel) helemaal af en perfect was. De beachvilla was prachtig versierd, aan al onze wensen was gedacht. De bloemetjes met lintjes aan de stoelen, de lampionnen, de fotohoek en het gastenboek, de bloemstukken en een prieel van tule. De organisatie verder van de bruiloft met de gasten was ook perfect geregeld! We zouden niemand anders weten die het zo goed had gekund als Marlene!!''

 

BRUIDSPAAR BUITINK

Testimonial

"Heerlijke bruidstaart gehad!”

MARGOT WICHERS

Testimonial

​''Wij kijken terug op een hele fijne dag. Dit was mede mogelijk dankzij jou (Strik erop events) en alle andere meiden van de kidsclub. Nogmaals dank!''

 

BRUIDSPAAR SPLIET

Testimonial

​‘Strik erop events heeft ons super goed geholpen met het realiseren van onze droom trouwkaart. Met name de eerlijkheid in ervaring, meedenken in mogelijkheden en uit handen nemen van zoekwerk was voor ons in deze drukke tijd heel fijn. Uiteindelijk zijn we samen tot een mooi ontwerp gekomen, waarbij Marlene met handwerk een mooie persoonlijke en unieke uitnodiging heeft weten te creëren. Het uitdelen van de kaarten is zo echt een feest geworden!’

 

BRUIDSPAAR KERKLAAN