Huwelijksjubileum pak je gemak

vanaf 15 personen

Het ‘Pak je gemak’- pakket is beschikbaar vanaf 15 personen in een thema die jullie mogen kiezen.

Wat zit er in het ‘Pak je gemak’- pakket?

  • Decoratie voor ruimte; denk aan helium ballonnen, vlaggen, alles om de ruimte zo mooi mogelijk te maken.
  • Wegwerpservies voor 15 personen; borden, bekers, servetten, tafelkleed, bestek en confetti.
  • Opbouw & Afbouw

Komen er meer dan 15 personen? Wat leuk! Ieder extra persoon is €15,- p.p.

Het ‘Pak je gemak’- pakket is er vanaf €300,-*

*Inclusief 21% BTW

* Exclusief reiskosten buiten Wassenaar (€0,25 per gereden km heen & terug)

Extra opties:

  • Taart vanaf €45,-
  • Sweettable vanaf €112,50
  • Bedankje gasten vanaf €2,50 p.p.

Meer informatie over deze box? Klik hier voor de brochure.

Bekijk de bruiloft pakketten

Bridal shower box

Organiseer jij binnenkort een bridal shower voor een vriendin, familielid of collega? Bestel dan de bridal shower box bij Strik erop events. In de box zitten alle materialen die jij nodig hebt om een geweldige bridal shower te organiseren.

Pak je gemak

Gefeliciteerd een vriendin, familielid of collega gaat binnenkort trouwen. Tijd voor een bridal shower! Met het ‘Pak je gemak’- pakket pak je letterlijk je gemak. Ik zorg ervoor dat de ruimte bridal shower proof is, voordat de bridal shower begint. En ruim de decoratie ook weer op als het feestje is afgelopen. Dat bespaart jou weer tijd en energie!

Aan alles is gedacht

Wil jij een bridal shower geven, maar heb je er eigenlijk geen tijd voor? Kies dan voor het ‘Aan alles is gedacht’- pakket van Strik erop events. Ik neem al het werk uit handen en zorg dat ook jij optimaal kan genieten van de bridal shower. Geen stress en tijdnood, maar plezier!

Pak je gemak

Zijn jullie binnenkort zoveel jaar getrouwd? Gefeliciteerd! Vier het huwelijksjubileum met vrienden en/of familie. Met het ‘Pak je gemak’- pakket van Strik erop events zorg ik ervoor dat de ruimte party proof is, zodat het feest los kan gaan. Het enige wat jullie nog hoeven te doen, is te zorgen voor eten en drinken en het bepalen van een thema. Bekijk ook zeker de extra opties hieronder. Ik neem graag werk uit handen, zodat jullie echt kan genieten van jullie jubileum.

Aan alles is gedacht

Gefeliciteerd! Willen jullie het huwelijksjubileum met vrienden en/of familie vieren? Met het ‘Aan alles is gedacht’- pakket van Strik erop events neem ik al het werk uit handen. Ik zorg voor een feestelijke ruimte, lekker gebak en ben de gastvrouw op jullie feest, zodat jullie optimaal kunnen genieten en in het middelpunt kunnen staan. Jullie vieren tenslotte maar één keer de (papieren, koperen, zilveren, gouden, ..) jubileum.

Op maat gemaakt

Zit jouw thema er niet bij? Heb je zelf een idee en heb je hulp nodig bij de uitvoering? Wil je één van bovenstaande pakketten, maar net iets anders? Heb je alleen hulp nodig bij bijvoorbeeld de styling? Wil je een kidsclub tijdens de bruiloft? Heb je een ceremoniemeester nodig? Of wil je een weddingplanner in huren? Met het ‘Op maat gemaakt’- pakket gaan we samen aan de slag. Volledig aangepast aan de wensen die jij hebt.