Baby op komst

Wat leuk! Jij of een bekende van jou is zwanger: een droom die uitkomt. Dat moet natuurlijk gevierd worden. In alle haast wil je een leuk feestje organiseren, maar eigenlijk heb je er helemaal geen tijd of puf voor.

Babyshower, kraamfeest of babyborrel?

Er zijn diverse soorten feesten om je zwangerschap of de geboorte van je kind te vieren.

Een babyshower wordt bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap gegeven en georganiseerd door vrienden en/of familie. En een kraamfeest/babyborrel wordt gevierd als het kind geboren is.

Waar moet je aan denken bij een babyshower?

Een leuke babyshower of een gezellig kraamfeest is namelijk niet zomaar geregeld. Nee, er komt juist heel veel bij kijken. Denk onder andere aan het huis versieren, lekkere hapjes maken/koken, gastvrouw zijn voor deze dag en alles ook weer opruimen…

Waarom een babyshower laten organiseren?

Ongetwijfeld heb je volop ideeën over hoe het er allemaal uit moet komen te zien. Maar er ontbreekt iets: tijd en energie.

Voor hulp bij de organisatie van een babyshower of kraamfeest / babyborrel help ik, Marlene, jou graag. Met Strik erop events ben je namelijk verzekerd van een onvergetelijke dag.

Wat kan Strik erop events voor jou betekenen?

Ik ga aan de slag met al jouw wensen en geef advies. Heb je geen tijd om het huis te versieren of om de boel weer op te ruimen? Geen enkel probleem. Ook dat kan ik regelen.

Met veel plezier plaats ik een mooie, gezellige strik op alle evenementen rondom de geboorte van het kind.

Wat kost een babyshower laten organiseren door Strik erop events?

Er is keuze uit vier verschillende pakketten. Zodat er altijd wel iets voor jou bij zit. Bekijk ze hieronder.

Pakketten

Babyshower box

Organiseer jij binnenkort een babyshower voor een zwangere vriendin, familielid of collega? Bestel dan de babyshower box bij Strik erop events. In de box zitten alle materialen die jij nodig hebt om een geweldige babyshower te organiseren.

Pak je gemak

Gefeliciteerd een vriendin, familielid of collega is zwanger. Tijd voor een babyshower! Met het ‘Pak je gemak’- pakket pak je letterlijk je gemak. Ik zorg ervoor dat de ruimte babyshower proof is, voordat de babyshower begint. En ruim de decoratie na de babyshower ook weer op. Dat bespaart jou weer tijd en energie!

Aan alles is gedacht

​Wil jij een babyshower geven, maar heb je er eigenlijk geen tijd voor? Kies dan voor het ‘Aan alles is gedacht’- pakket van Strik erop events. Ik neem al het werk uit handen en zorg dat ook jij optimaal kan genieten van de babyshower. Geen stress en tijdnood, maar plezier!

Op maat gemaakt

Zit jouw thema er niet bij? Heb je zelf een idee? Wil je één van bovenstaande pakketten, maar net iets anders? Heb je alleen hulp nodig bij bijvoorbeeld de styling? Wil je een babyborrel geven? Of wil je een kraamfeest geven? Met het ‘Op maat gemaakt’- pakket gaan we samen aan de slag. Volledig aangepast aan de wensen die jij hebt.

Testimonial

​''Als verrassing werd er voor mij een babyshower georganiseerd door mijn nichtje via Strik erop events. Ik had het van te voren niet zien aankomen en was compleet verrast! Alles was door Strik erop events tot in de puntjes verzorgd. Cadeautjes bij het weggaan als aandenken, blauwe lollies, een schilderij met alle namen van de aanwezigen, lekkere hapjes, spelletjes, ballonnen, noem maar op! Hierdoor had ik een geweldige dag om nooit te vergeten. Ik zal zeker bij een volgend feest zelf Strik erop events inhuren!''

 

FELY FEENSTRA

Testimonial

​''Verrast, verwend en een volledig feestelijke babyshower heb ik gekregen dankzij Strik erop events! Hapjes en aankleding waren prachtig op elkaar afgestemd, alles was aanwezig en overal is over nagedacht. Bij vertrek ontving iedereen een origineel kleinigheidje om deze babyshower nooit meer te vergeten. Leuk detail vond ik het vriendenboekje waar alle genodigden hun kennis en kunde, namen en uitgerekende datum in hebben vermeld. Een eeuwig blijvend cadeau.''

 

STEPHANIE