Babyshower box

voor 10 personen

Wat zit er in de babyshower box?

  • Handleiding; hierin staat alle informatie over de materialen en activiteiten in de box die jij moet weten, voordat je aan de slag gaat met versieren
  • Decoratie voor ruimte in gekozen thema; denk aan ballonnen, vlaggen, alles om de ruimte zo mooi mogelijk te maken.
  • Wegwerpservies voor 10 personen; borden, bekers, servetten, tafelkleed, bestek en confetti. Waarom werkt Strik erop events met wegwerpservies? Tijd is het antwoord, ik doe er alles aan om jou tijd en energie te besparen en het organiseren van een feest nog leuker te maken.
  • Spelletjes voor 10 personen; in de box zitten vijf verschillende spellen om van de babyshower een feest te maken.

Komen er meer dan 10 personen? Wat leuk! Ieder extra persoon is €15,- p.p.

De Babyshower Box is er vanaf €175,-*

*Inclusief 21% BTW & verzending

1. Twinkle Twinkle little star (voor zowel een meisje als jongen)

2. Guess how much I love you

3. Hello world

4. What will the little honey bee? (Gender reveal)

Pakketten

Babyshower box

Organiseer jij binnenkort een babyshower voor een zwangere vriendin, familielid of collega? Bestel dan de babyshower box bij Strik erop events. In de box zitten alle materialen die jij nodig hebt om een geweldige babyshower te organiseren.

Pak je gemak

Gefeliciteerd een vriendin, familielid of collega is zwanger. Tijd voor een babyshower! Met het ‘Pak je gemak’- pakket pak je letterlijk je gemak. Ik zorg ervoor dat de ruimte babyshower proof is, voordat de babyshower begint. En ruim de decoratie na de babyshower ook weer op. Dat bespaart jou weer tijd en energie!

Aan alles is gedacht

​Wil jij een babyshower geven, maar heb je er eigenlijk geen tijd voor? Kies dan voor het ‘Aan alles is gedacht’- pakket van Strik erop events. Ik neem al het werk uit handen en zorg dat ook jij optimaal kan genieten van de babyshower. Geen stress en tijdnood, maar plezier!

Op maat gemaakt

Zit jouw thema er niet bij? Heb je zelf een idee? Wil je één van bovenstaande pakketten, maar net iets anders? Heb je alleen hulp nodig bij bijvoorbeeld de styling? Wil je een babyborrel geven? Of wil je een kraamfeest geven? Met het ‘Op maat gemaakt’- pakket gaan we samen aan de slag. Volledig aangepast aan de wensen die jij hebt.