Kinderfeestje vieren?

Hiep hiep hoera! Jullie kind is jarig en dat moet gevierd worden! Wil jij een leuk kinderfeestje organiseren, maar heb je weinig tijd of inspiratie? Ik, Marlene help je graag uit de brand!

Wat kan Strik erop events voor jou betekenen?

Ik ondersteun jarigen bij de organisatie van een onvergetelijke dag. Van kinderfeestjes in bepaalde thema’s of juist totaal iets anders: alles is mogelijk. Ik hecht veel aandacht aan jouw persoonlijke wensen. En denk graag met je mee en adviseer waar nodig.

Thema feestkisten beschikbaar

Vanaf heden kunnen er feestkisten worden gehuurd in de thema’s ridders & prinsessen. Ga op avontuur met ridder Thomas of laat je opleiden tot prinses door prinses Isabella. De feestkisten zijn al een feest op zich om naar te kijken en open te maken. Alles voor het kinderfeestje is geregeld en zit in de kist. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eten & drinken kopen. Zo bespaar je tijd, energie en geld. Ik zeg feesten maar!

Wat kost een kinderfeestje laten organiseren door Strik erop events?

Er is keuze uit vier verschillende pakketten. Zodat er altijd wel iets voor jou bij zit. Bekijk ze hieronder.

Bekijk de kinderfeestje pakketten

Prinsessen feestkist

Is jouw dochter binnenkort jarig en droomt zij ervan om een prinses te zijn? Dan is de prinsessen feestkist echt iets voor haar. Ga samen met prinses Isabella op avontuur en wordt opgeleid tot echte prinses. De prinsessen feestkist is voor 6 t/m 10 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Alles voor het kinderfeestje zit in de feestkist. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eten en drinken kopen. Ik zeg feesten maar!

Ridder feestkist

Is jouw zoon binnenkort jarig en droomt hij ervan om een ridder te zijn? Dan is de ridder feestkist echt iets voor hem. Ga samen met ridder Thomas op avontuur en wordt een echte ridder. De ridder feestkist is voor 6 t/m 10 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Alles voor het kinderfeestje zit in de feestkist. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eten en drinken kopen. Ik zeg feesten maar!  

Pak je gemak

Hiep, hiep, hoera! Jouw zoon of dochter is jarig. Tijd voor een feestje. Met het ‘Pak je gemak’- pakket pak je letterlijk je gemak. Ik neem werk uit handen en zorg ervoor dat de ruimte party proof is, voordat het kinderfeestje begint. Als het feestje begint help ik je 3 uur met het begeleiden van het kinderfeestje en ruim de spullen ook weer op als het feestje is afgelopen. Dat bespaart jou weer tijd en energie! Het ‘Pak je gemak’- pakket is voor 10 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar.  

Aan alles is gedacht

​Hiep, hiep, hoera! Jouw zoon of dochter is jarig. Tijd voor een feestje. Met het ‘Aan alles is gedacht’- pakket is ook daadwerkelijk aan alles gedacht. Heb jij weinig tijd of vind je het organiseren van een partijtje stressvol? Kies dan voor het ‘Aan alles is gedacht’- pakket van Strik erop events. Ik neem al het werk uit handen en zorg dat ook jij optimaal kan genieten van het kinderfeestje. Geen stress en tijdnood, maar plezier! Dit pakket is voor 15 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar.  

Op maat gemaakt

Zit jouw thema er niet bij? Heb je zelf een idee? Wil je een ander activiteit tijdens het kinderfeestje? Wil je één van bovenstaande pakketten, maar net iets anders? Heb je alleen hulp nodig bij bijvoorbeeld de styling? Met dit pakket gaan we samen aan de slag. Volledig aangepast aan de wensen die jij hebt.

Testimonial

'Mijn zoon was jarig en de hele familie hadden we uitgenodigd. We hebben 'Strik erop events’ gevraagd om een High tea te organiseren voor 25 genodigden. Ik heb nog nooit zo’n relaxte verjaardag gehad!! Marlene heeft de hele high tea geregeld, met Minions cupcakes, koekjes, cake-lollies, taart, scones en club sandwiches. Iedereen was laaiend enthousiast! En daarnaast heeft ze ook de hele kamer aangekleed in een Minion thema. Mijn zoon was helemaal blij! Echt een aanrader! Ze doet het echt heel erg goed en ik zou haar iedereen aanraden ;-)!'

 

ASTRID VD HOLST

Testimonial

‘De prinsessenfeestkist was een groot succes bij mijn 6-jarige dochter en haar vriendinnetjes! Ziet er leuk uit, aan alles is gedacht en de meisjes voelden zich een echte prinses. Zeker voor herhaling vatbaar!’

 

JUDITH JANSSEN

Testimonial

'Voor het feestje van onze dochter (4) de Prinsessenkist gehuurd. Er zaten prachtige jurkjes in en het draaiboek en alle spellen waren ook top. Onze prinses heeft een droom van een feestje gehad! Dankjewel Marlene!'

 

JANNEKE BRONKHORST

Testimonial

'Leuke prinsessenkist voor het feestje van mijn 4 jarige dochter en goede support van Marlene erbij!'

 

ARJAN