Kinderfeestje aan alles is gedacht

Voor 15 kinderen

Het ‘Aan alles is gedacht’- pakket is beschikbaar in prinsessen – en ridder thema.

‘In het dorp van prinses Isabella wonen veel prinsen, maar helaas weinig prinsessen. Isabella speelt dan ook vaak alleen of met Tom de kikker. De koning van het land, haar vader, is bijna jarig en viert feest door een groot bal te geven. Isabella voelt zich verdrietig, omdat zij altijd de enige prinses is op het bal. Maar ze heeft een idee. Ze gaat op zoek naar andere meisjes, die net zoals zij, een prinses willen worden. Lukt het Isabella om op tijd meisjes te vinden en hun op te leiden tot prinsessen, zodat ze niet alleen naar het bal hoeft te gaan?’

‘De wat onhandige ridder Thomas komt erachter dat zijn zelfgemaakte schatkist gestolen is uit het kasteel. Maar door wie? Het is de draak. Om zijn schatkist terug te krijgen moet hij de draak verslaan, maar dit kan hij niet alleen. Hij heeft ridders nodig die hem kunnen helpen. Thomas gaat op zoek naar de dapperste en stoerste jongens, die ridder willen worden. Hij leert hen alles wat ze moeten kunnen om een echte ridder te zijn. Gaat het ze lukken om de draak te verslaan en de schatkist van ridder Thomas te vinden?’

Wat zit er in het aan alles is gedacht pakket?

 • Het verhaal van ridder thomas of prinses Isabella; het is een interactief verhaal waarin tussendoor opdrachten worden uitgevoerd.
 • Decoratie voor ruimte in gekozen thema; denk aan ballonnen met helium, vlaggen, alles om de ruimte zo mooi mogelijk te maken.
 • Wegwerpservies voor 15 kinderen; borden, bekers, servetten en tafelkleed.
 • Verkleedkleren in gekozen thema voor 15 kinderen; prinsessenjurken voor de prinsessen feestkist en een ridder outfit voor de ridderfeestkist.
 • Verhaalbenodigdheden voor 15 kinderen; alle benodigdheden die nodig zijn voor het uitvoeren van de opdrachten. Een tipje van de sluier, denk aan mooie prinsessen muiltjes of eigen gemaakte zwaarden.
 • Diploma voor 15 kinderen; een aandenken en bewijs dat de kinderen officieel een ridder/prinses zijn geworden.
 • Opbouw & Afbouw
 • Begeleiding tijdens het feest (3 uur); ik help je het kinderfeestje te begeleiden, zodat ook jij kan genieten van het moment.
 • Uitdeelzakjes voor 15 kinderen; Uitdeelzakjes die kinderen meekrijgen als ze naar huis gaan. Vulling in overleg
 • Uitnodigingen voor 15 kinderen; nodig vriendjes of vriendinnetjes uit met een echte prinsessen of ridder uitnodiging.
 • Verjaardagstaart voor 15 kinderen; een echte prinsessen of ridder taart.
 • Sweettable voor 15 kinderen; denk aan cupcakes, donuts, koekjes, schuimpjes en/of cakepops.

Komen er meer dan 15 kinderen? Dat kan, ieder extra kind is €20,- p.p.

Het ‘Aan alles is gedacht’- pakket is er vanaf €650,-*

* Inclusief 21% BTW
* Exclusief €150,- borg
* Exclusief reiskosten van €0,25 per gereden km heen & terug

Meer informatie over dit pakket? Klik hier voor de brochure.

Bekijk de kinderfeestje pakketten

Prinsessen feestkist

Is jouw dochter binnenkort jarig en droomt zij ervan om een prinses te zijn? Dan is de prinsessen feestkist echt iets voor haar. Ga samen met prinses Isabella op avontuur en wordt opgeleid tot echte prinses. De prinsessen feestkist is voor 6 t/m 10 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Alles voor het kinderfeestje zit in de feestkist. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eten en drinken kopen. Ik zeg feesten maar!

Ridder feestkist

Is jouw zoon binnenkort jarig en droomt hij ervan om een ridder te zijn? Dan is de ridder feestkist echt iets voor hem. Ga samen met ridder Thomas op avontuur en wordt een echte ridder. De ridder feestkist is voor 6 t/m 10 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Alles voor het kinderfeestje zit in de feestkist. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eten en drinken kopen. Ik zeg feesten maar!  

Pak je gemak

Hiep, hiep, hoera! Jouw zoon of dochter is jarig. Tijd voor een feestje. Met het ‘Pak je gemak’- pakket pak je letterlijk je gemak. Ik neem werk uit handen en zorg ervoor dat de ruimte party proof is, voordat het kinderfeestje begint. Als het feestje begint help ik je 3 uur met het begeleiden van het kinderfeestje en ruim de spullen ook weer op als het feestje is afgelopen. Dat bespaart jou weer tijd en energie! Het ‘Pak je gemak’- pakket is voor 10 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar.  

Aan alles is gedacht

​Hiep, hiep, hoera! Jouw zoon of dochter is jarig. Tijd voor een feestje. Met het ‘Aan alles is gedacht’- pakket is ook daadwerkelijk aan alles gedacht. Heb jij weinig tijd of vind je het organiseren van een partijtje stressvol? Kies dan voor het ‘Aan alles is gedacht’- pakket van Strik erop events. Ik neem al het werk uit handen en zorg dat ook jij optimaal kan genieten van het kinderfeestje. Geen stress en tijdnood, maar plezier! Dit pakket is voor 15 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar.  

Op maat gemaakt

Zit jouw thema er niet bij? Heb je zelf een idee? Wil je een ander activiteit tijdens het kinderfeestje? Wil je één van bovenstaande pakketten, maar net iets anders? Heb je alleen hulp nodig bij bijvoorbeeld de styling? Met dit pakket gaan we samen aan de slag. Volledig aangepast aan de wensen die jij hebt.