Kinderfeestje ridder feestkist

Voor 6 t/m 10 kinderen

‘De wat onhandige ridder Thomas komt erachter dat zijn zelfgemaakte schatkist gestolen is uit het kasteel. Maar door wie? Het is de draak. Om zijn schatkist terug te krijgen moet hij de draak verslaan, maar dit kan hij niet alleen. Hij heeft ridders nodig die hem kunnen helpen. Thomas gaat op zoek naar de dapperste en stoerste jongens, die ridder willen worden. Hij leert hen alles wat ze moeten kunnen om een echte ridder te zijn. Gaat het ze lukken om de draak te verslaan en de schatkist van ridder Thomas te vinden?’

Wat zit er in de ridder feestkist?

  • Draaiboek/checklist/tips; hierin staat alle informatie over de materialen en activiteiten in de ridderkist die jij moet weten voordat je aan de slag gaat. Deze wordt van tevoren naar jou gemaild, zodat je het kan doornemen.
  • Het verhaal van ridder Thomas; het is een interactief verhaal waarin tussendoor opdrachten worden uitgevoerd.
  • Decoratie voor ruimte in gekozen thema; denk aan ballonnen, vlaggen, alles om de ruimte zo mooi mogelijk te maken.
  • Wegwerpservies voor 6 kinderen; borden, bekers, servetten en tafelkleed. Waarom werkt Strik erop events met wegwerpservies? Tijd is het antwoord, ik doe er alles aan om jou tijd en energie te besparen en het organiseren van een feest leuk en makkelijk te maken.
  • Ridderkleren voor 6 kinderen
  • Verhaalbenodigdheden voor 6 kinderen; alle benodigdheden die nodig zijn voor het uitvoeren van de opdrachten. Een tipje van de sluier, denk aan eigen gemaakte zwaarden.
  • Ridderdiploma’s voor 6 kinderen; een aandenken en bewijs dat de kinderen officieel een ridder zijn geworden.

Komen er meer dan 6 kinderen? Dat kan, ieder extra kind is €10,- p.p.

De ridder feestkist is er vanaf €75,-*

* Inclusief 21% BTW
* Exclusief €75,- borg
* Ophalen bij Strik erop events

Liever bezorgen? Dat kan!

* Exclusief bezorgkosten van €0,25 per gereden km heen & terug

* Er wordt bezorgd binnen een straal van 20 km van Wassenaar

Extra opties:

  • Uitdeelzakjes vanaf €2,- p.p. vulling in overleg
  • Uitnodiging vanaf €0,50 p.p.
  • Taart / cupcakes vanaf €30,-

Meer informatie over deze feestkist? Klik hier voor de brochure.

Bekijk de kinderfeestje pakketten

Prinsessen feestkist

Is jouw dochter binnenkort jarig en droomt zij ervan om een prinses te zijn? Dan is de prinsessen feestkist echt iets voor haar. Ga samen met prinses Isabella op avontuur en wordt opgeleid tot echte prinses. De prinsessen feestkist is voor 6 t/m 10 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Alles voor het kinderfeestje zit in de feestkist. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eten en drinken kopen. Ik zeg feesten maar!

Ridder feestkist

Is jouw zoon binnenkort jarig en droomt hij ervan om een ridder te zijn? Dan is de ridder feestkist echt iets voor hem. Ga samen met ridder Thomas op avontuur en wordt een echte ridder. De ridder feestkist is voor 6 t/m 10 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. Alles voor het kinderfeestje zit in de feestkist. Het enige wat jij nog hoeft te doen is eten en drinken kopen. Ik zeg feesten maar!  

Pak je gemak

Hiep, hiep, hoera! Jouw zoon of dochter is jarig. Tijd voor een feestje. Met het ‘Pak je gemak’- pakket pak je letterlijk je gemak. Ik neem werk uit handen en zorg ervoor dat de ruimte party proof is, voordat het kinderfeestje begint. Als het feestje begint help ik je 3 uur met het begeleiden van het kinderfeestje en ruim de spullen ook weer op als het feestje is afgelopen. Dat bespaart jou weer tijd en energie! Het ‘Pak je gemak’- pakket is voor 10 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar.  

Aan alles is gedacht

​Hiep, hiep, hoera! Jouw zoon of dochter is jarig. Tijd voor een feestje. Met het ‘Aan alles is gedacht’- pakket is ook daadwerkelijk aan alles gedacht. Heb jij weinig tijd of vind je het organiseren van een partijtje stressvol? Kies dan voor het ‘Aan alles is gedacht’- pakket van Strik erop events. Ik neem al het werk uit handen en zorg dat ook jij optimaal kan genieten van het kinderfeestje. Geen stress en tijdnood, maar plezier! Dit pakket is voor 15 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar.  

Op maat gemaakt

Zit jouw thema er niet bij? Heb je zelf een idee? Wil je een ander activiteit tijdens het kinderfeestje? Wil je één van bovenstaande pakketten, maar net iets anders? Heb je alleen hulp nodig bij bijvoorbeeld de styling? Met dit pakket gaan we samen aan de slag. Volledig aangepast aan de wensen die jij hebt.