Verjaardag vieren?

Hiep hiep hoera! Er is er een jarig en dat moet gevierd worden! Je hebt zin in een leuk feestje, maar je hebt geen zin in weer een standaard verjaardag. Ik, Marlene, kan je helpen bij de organisatie van een originele en onvergetelijke dag.

Wat kan Strik erop events voor jou betekenen?

Heb je al een idee of kleine suggesties? Ik help je graag met de uitvoering. Heb je geen tijd of zin om van alles te organiseren, het huis te decoreren, te bakken of in huis te halen? Ook daarbij kan ik je helpen.

Ik hecht veel aandacht aan jouw persoonlijke wensen. En denk graag met je mee en adviseer je waar nodig. Uiteindelijk zullen jij en jouw gasten nog jarenlang napraten over het feest!

Wat kost een verjaardag laten organiseren door Strik erop events?

Er is keuze uit verschillende soorten pakketten, zodat er altijd wel iets voor jou bij zit. De pakketten zijn opgedeeld in twee categorieën: 16/18/21-diner & verjaardagsfeest. Bekijk ze hieronder.

Pakketten

Diner party proof

​Hieper de piep hoera! Word jij binnenkort 16-, 18- of 21-jaar en wil jij een diner geven voor al je vrienden of vriendinnen? Kies dan voor het ‘Diner party proof’- pakket van Strik erop events. Ik zorg ervoor dat de ruimte aangekleed en de tafel gedekt is in het door jouw gekozen thema. Ook ruim ik de spullen weer op zodra jullie uitgefeest zijn. Eén en al genieten dus!

Feestje dekje

Gefeliciteerd, jij bereikt binnenkort een belangrijke leeftijd van 16-, 18- of 21 jaar. Tijd voor een 16-, 18- of 21-diner met vrienden of vriendinnen. Met het ‘Feestje dekje’- pakket van Strik erop events neem ik al het voorbereidende werk uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is zorgen voor het eten en vooral GENIETEN! Als jullie eenmaal uitgefeest zijn, kom ik alles weer opruimen. Dit scheelt jou weer tijd, stress en energie.

Op maat gemaakt

Heb je zelf een idee hoe jouw diner eruit moet komen te zien? Of wil je het ‘Diner party proof’- of ‘Feestje dekje’- pakket, maar net even iets anders? Met het ‘Op maat gemaakt’- pakket gaan we samen aan de slag. Volledig aangepast aan de wensen die jij hebt.

Pak je gemak

Er is er een jarig, hoera! Dat moet gevierd worden met vrienden en familie. Met het ‘Pak je gemak’- pakket van Strik erop events zorg ik ervoor dat de ruimte party proof is, zodat het feest los kan gaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is te zorgen voor eten en drinken en het bepalen van een thema. Bekijk ook zeker de extra opties hieronder. Ik neem graag werk uit handen, zodat jij echt kan genieten. Het is tenslotte JOUW verjaardag.

Aan alles is gedacht

Gefeliciteerd, je bent jarig! Je hebt zin in een leuk feestje, maar eigenlijk geen tijd om hier alles voor te regelen. Met het ‘Aan alles is gedacht’- pakket van Strik erop events neem ik al het werk uit handen. Ik zorg voor een feestelijke ruimte, lekker gebak en ben de gastvrouw tijdens de verjaardag, zodat jij optimaal kan genieten en in het middelpunt kan staan. Je bent tenslotte maar één keer jarig... dit jaar dan!

Op maat gemaakt

Heb je alleen hulp nodig bij bijvoorbeeld de styling van jouw verjaardagsfeest? Heb je zelf een idee en heb jij hulp nodig met het uitvoeren hiervan? Of wil je het ‘Pak je gemak’- of ‘Aan alles is gedacht’- pakket, maar net iets anders? Met het ‘Op maat gemaakt’- pakket gaan we samen aan de slag. Volledig aangepast aan de wensen die jij hebt.

Testimonial

​''Mede dankzij de inzet en creativiteit van Marlene van Strik erop events heeft mijn dochter een fantastisch feestelijke avond gehad voor haar 18-jarige verjaardag. Ideeën en wensen konden we samen bespreken en het resultaat was prachtig. Ik ben blij dat ik Strik erop events heb gevraagd mee te helpen. Ik kan het iedereen aanraden! Bedankt Marlene.''

 

ANGELA VAN VEEN