Diner party proof

voor 20 personen

Het ‘Diner party proof’- pakket is beschikbaar voor 20 personen en het thema mag jij kiezen.

Wat zit er in het ‘Diner party proof’- pakket?

  • Opbouw van decoratie
  • Decoratie kamer/tafel voor 20 personen; denk aan helium ballonnen, leeftijd folieballon, vlaggen, centerpieces, kaarsen/waxinelichtjes, bord versiering, etc.
  • Afbouw van decoratie

Komen er meer dan 20 personen? Wat leuk! Ieder extra persoon is €25,- p.p.

Het ‘Diner party proof’- pakket is er vanaf €525,-*

* Inclusief 21% BTW

* Exclusief reiskosten buiten Wassenaar (€0,25 per gereden km heen & terug)

* Exclusief eventuele borg. Dit wordt een dag na het feest teruggestort, indien er geen schade is gemaakt.

Extra opties:

  • Taart vanaf €60,-
  • Huren van fotostudio/achtergronddoek €15,- (excl. BORG)
  • Huren van photoprobs €5,- (excl. BORG)
  • Huren van fotolijst €5,- (excl. BORG)

Meer informatie over dit pakket? Klik hier voor de brochure.

Pakketten

Diner party proof

​Hieper de piep hoera! Word jij binnenkort 16-, 18- of 21-jaar en wil jij een diner geven voor al je vrienden of vriendinnen? Kies dan voor het ‘Diner party proof’- pakket van Strik erop events. Ik zorg ervoor dat de ruimte aangekleed en de tafel gedekt is in het door jouw gekozen thema. Ook ruim ik de spullen weer op zodra jullie uitgefeest zijn. Eén en al genieten dus!

Feestje dekje

Gefeliciteerd, jij bereikt binnenkort een belangrijke leeftijd van 16-, 18- of 21 jaar. Tijd voor een 16-, 18- of 21-diner met vrienden of vriendinnen. Met het ‘Feestje dekje’- pakket van Strik erop events neem ik al het voorbereidende werk uit handen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is zorgen voor het eten en vooral GENIETEN! Als jullie eenmaal uitgefeest zijn, kom ik alles weer opruimen. Dit scheelt jou weer tijd, stress en energie.

Op maat gemaakt

Heb je zelf een idee hoe jouw diner eruit moet komen te zien? Of wil je het ‘Diner party proof’- of ‘Feestje dekje’- pakket, maar net even iets anders? Met het ‘Op maat gemaakt’- pakket gaan we samen aan de slag. Volledig aangepast aan de wensen die jij hebt.

Pak je gemak

Er is er een jarig, hoera! Dat moet gevierd worden met vrienden en familie. Met het ‘Pak je gemak’- pakket van Strik erop events zorg ik ervoor dat de ruimte party proof is, zodat het feest los kan gaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is te zorgen voor eten en drinken en het bepalen van een thema. Bekijk ook zeker de extra opties hieronder. Ik neem graag werk uit handen, zodat jij echt kan genieten. Het is tenslotte JOUW verjaardag.

Aan alles is gedacht

Gefeliciteerd, je bent jarig! Je hebt zin in een leuk feestje, maar eigenlijk geen tijd om hier alles voor te regelen. Met het ‘Aan alles is gedacht’- pakket van Strik erop events neem ik al het werk uit handen. Ik zorg voor een feestelijke ruimte, lekker gebak en ben de gastvrouw tijdens de verjaardag, zodat jij optimaal kan genieten en in het middelpunt kan staan. Je bent tenslotte maar één keer jarig... dit jaar dan!

Op maat gemaakt

Heb je alleen hulp nodig bij bijvoorbeeld de styling van jouw verjaardagsfeest? Heb je zelf een idee en heb jij hulp nodig met het uitvoeren hiervan? Of wil je het ‘Pak je gemak’- of ‘Aan alles is gedacht’- pakket, maar net iets anders? Met het ‘Op maat gemaakt’- pakket gaan we samen aan de slag. Volledig aangepast aan de wensen die jij hebt.