Over Strik erop events

Creatief bezig zijn, mensen blij maken en evenementen organiseren. Dat is wat ik, Marlene van der Wel, 28, het liefste doe. Op 9 oktober 2015 ben ik daarom het evenementenbureau Strik erop events gestart.

Mijn ouders zeiden vroeger al dat ik de clown van de familie was. Voor mij reden genoeg om daar ook daadwerkelijk iets mee te doen. Tijdens mijn opleiding werd al snel duidelijk dat het organiseren van evenementen mijn ding is. Ik houd ervan om mensen blij te maken en gelukkig te zien. Hier wil ik dan ook mijn steentje in bijdragen.

Met mijn persoonlijke inzet zorg ik voor een onvergetelijk evenement. Zo hebben mijn klanten niet alleen een mooie dag, maar ook een prachtige herinnering.

Strik erop events is een klein evenementenbureau dat er alles aan doet om haar klanten een mooie en dierbare herinnering te geven aan misschien wel ÊÊn van de belangrijkste dagen uit hun leven. Alle evenementen (verjaardagen, bruiloften, babyshowers enzovoorts) worden door mij georganiseerd.

Spreekt dit jou aan en kun je mijn hulp wel gebruiken? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Lieve groet, Marlene