Over een kleine week is het alweer Valentijnsdag, de dag om jouw valentijn te verrassen. En wat is nou romantischer dan een zelfgemaakt cadeau, waar je veel liefde in stopt. Hierbij zeven inspiratie cadeaus om nog meer indruk te maken op jouw valentijn. Liefde gegarandeerd!

 

 

1. Er hangt liefde in de lucht

Print foto’s uit van jullie samen en hang het aan een of meerdere helium ballonnen (rood of in de vorm van een hart, aan jouw de keus). Geef het een mooie plek en verras je valentijn!

2. Je kan op mij bouwen

Hoe leuk is deze Valentijn jenga toren.. Koop het jenga spel en teken op de zijkanten hartjes. Schrijf op elk blokje iets liefs, iets persoonlijks, een moment waar je graag op terug blikt, een quote, etc.

3. Message in a bottle

Schrijf een lief(des) briefje en hang of stop het in flesje. Leg het bijvoorbeeld op het kussen van jouw valentijn of bedenk een andere plek waarvan je zeker weet dat hij/zij het flesje met briefjes ziet. Klik op de foto hieronder voor de DIY beschrijving.

4. Door een roze bril kijken

Dit is niet een cadeau, maar zeker wel een leuke toevoeging om Valentijnsdag nog leuker te maken. Bekijk het door een roze hartjes bril. Klik op de foto hieronder om de template te downloaden.

5. Liefde gaat door de maag

Ja je leest het goed, liefde gaat echt door de maag, dus hup de keuken in! Er zijn natuurlijk meerdere dingen die je kan maken voor jouw valentijn. Bak bijvoorbeeld iets wat jouw valentijn heel lekker vindt (in de vorm van een hartje) of maak een romantische Valentijnsdiner.

6. Liefdesbrief

Maak & schrijf je eigen liefdesbrief. Hierbij wat leuke voorbeelden van kaartjes met grappige woordspelingen.

7. Being with you makes perfect sense

Geef jouw valentijn een cadeau voor elke zintuig. En je kan het zo gek & liefdevol maken als je zelf wilt.